HPV virus – prirodno rješenje problema

HPV virus jedna je od najrasprostranjenijih bolesti suvremenog društva.  Iako naoko potpuno  bezazlen, može biti uzročnikom brojnih vrsta karcinoma.

Veliki problem pri liječenju HPV virusa predstavlja nepostojanje strogo usmjerenog liječenja čime su savjeti doktora uglavnom usmjereni na prevenciju bolesti.

Važno je naznačiti da široka rasprostranjenost bolesti ujedno sa sobom nosi i veliki broj različitih tipova HPV-a koji zahtijevaju, svaki za sebe, poseban tip liječenja. Dvije najučestalije vrste jesu kožna i genitalna HPV infekcija.

Jedna od najčešćih HPV infekcija jest ona koja se očituje na koži. Kožne HPV infekcija najčešće se javljaju u obliku kožnih bradavica. Najviše zahvaća mlade i djecu te one pojedince koji su tijekom rada u neposrednom dodiru s mesom poput mesara.

Kad je riječ o načinu prenošenja HPV virusa, pojedinci se najčešće zaraze stupanjem u neposredni kontakt sa zaraženom kožom ili sluznicom.


Naručite prirodne proizvode  za HPV virus online i ostvarite -15% popusta!


Poznajemo nekoliko različitih vrsta bradavica,  a neke od najčešćih su bradavice na stopalima, mladenačke i končaste bradavice. S obzirom na prolaznost navedenih pojava na tijelu, liječenje nije najčešće ni potrebno, jedino u slučaju estetskih razloga.

S druge pak strane, genitalna spolna HPV infekcija jest spolno prenosiva bolest koja zahvaća spolno aktivne pojedince, i to uglavnom one mlađe dobi.

Dodatni problem je to što je ona uvelike u porastu te ono što je obilježava jest sklonost ponovnom javljanju, dugotrajno liječenje te uska povezanost s pojavom karcinoma.

HPV virus poznajemo u čak 30-tak tipova, koji se dijele na niskorizične i visokorizične. Niskorizični tipovi uzrokuju genitalne bradavice ili manje abnormalnosti staničja vrata maternice.

S druge strane visokorizični tipovi mogu uzrokovati pojavu zloćudnih karcinoma poput karcinoma vrata maternice, vanjskog spolovila, rodnice i anusa.Naručite prirodne proizvode za HPV virus  online i ostvarite -15% popusta!


HPV virus i njegov način prenošenja

Kad je riječ o načinu zaraze, genitalni HPV virus najčešće se prenosi spolnim odnosom, a ponekad je moguće da i majka tijekom poroda prenese HPV virus na dijete.

Veliki problem označava nepostojanje simptoma kod velikog broja zaraženih osoba kako u samoprepoznavanju bolesti tako i u sprječavanju njezina širenja.

Kod pojedinaca kod kojih se očituju simptomi, oni se najčešće javljaju u obliku šiljastih kondiloma ili bradavica na vanjskom spolovilu. To znači po cijeloj površini rodnice, na glavi penisa ili prepuciju te području oko anusa.

Kad je riječ o njihovom izgledu, kondilomi su mekane, vlažne, uzdignute ravne ili resičaste tvorbe ružičaste do crvene boje. Najčešće se javljaju nekoliko tjedana ili mjeseci nakon spolnog odnosa sa zaraženom osobom. Važno je reći da stupanje u spolni kontakt sa zaraženom osobom i zaraza ovise o imunitetu zaražene osobe.

Osobe koje imaju jači imunitet posjeduje sposobnost da se samo može onoviti od virusa.
Kad je riječ o načinu otkrivanja i testiranja HPV-a, ono se nakon sumnje u njihovu prisutnost u tijelu i odlaska doktoru, kod muškaraca utvrđuje uzimanjem brisa mokraćne cijevi, a kod žena bris vrata maternice.

Pri već spomenutoj podjeli na visokorizične i niskorizične tipove, važno je reći da niskorizični tipovi uzrokuju promjene na vratu maternice niskog stupnja zloćudnost. 

Dok su visokorizični tipovi odgovorni za pojavu većine zloćudnih karcinoma vrata maternice.


Naručite prirodne proizvode za HPV virus online i ostvarite -15% popusta!


hpv virus


HPV virus i mogučnost liječenja

S obzirom na to da adekvatno liječenje ne postoji te uvelike ovisi o općem zdravstvenom stanju zaražene osobe, kondilomi se mogu najčešće ukloniti kirurškim putem.

Ne isključuje se mazati različitim kemijskim sredstvima, ubrizgavati protein interferona kojim se postiže imunost na viruse, itd.

Kada je riječ o samostalnom liječenju, među brojnim proizvodima u svrhu, kako prevencije u vidu jačanja imuniteta, tako i samog liječenja kod već zaraženih osoba, jesu Aloe Blossom biljni čaj te Forever Aloe Vera gel.


Naručite prirodne  proizvode za HPV virus online i ostvarite -15% popusta!


Aloe Blossom biljni čaj

Kada govorimo o Aloe Blossom biljnom čaju, važno je ukazati da je načinjen od ljekovitog cvjeta Aloe i ostalog ljekovitog bilja. Važno je istaknuti da ne sadrži kofein niti tein, potvrđujući navedenim naglasak na važnosti ekološke, toksikološke i ljekovite naravi samoga preparata.

Također, u njegovom sastavu, uz Aloe Veru, nalaze se i kineski cimet, klinčić s Madagaskara, oraščić s Jamajke, kineski đumbir, kamilica, kardamon, senna, anis, lišće kupine te kora naranče. Aloe Blossom biljni čaj dovodi do umirujućeg stanja tijela i uma pružajući svježinu i ugodnost svakome tko ga pije.

hpv virus

Nije važno pijete ovaj napitak kao ledeni ili vrući čaj. Njegova niskokaloričnost također pridonosi i reguliranju tjelesne težine.

Kada govorimo o samoj upotrebi čaja, treba naglasiti da se prije svega odnosi se na ublažavanje bolova i grčeva, smanjenje upale, smanjenje crijevnih tegoba, poboljšava cirkulaciju, pročišćavanje krvi.

Isto tako služi kao diuretik, poboljšava probavu, rješava problem nesanice, ublažava probleme s prostatom, itd.

Preporučuje se piti dvije litre dnevno čaja, pritom da jedna vrećica označava mjeru za dvije litre čaja. U slučaju povišene temperature i zastoja tekućine u tijelu preporučuje se jedna vrećica na šalicu.


Forever Aloe Vera Gel

Drugi preporučeni proizvod, Forever Aloe Vera gel, kako sam naziv sugerira, načinjen je također od Aloe Vere. Sastav Forever Aloe Vera gela čine 20 minerala, 18 aminokiselina, 8 nezamjenjivih aminokiselina, 12 vitamina i minerala te drugi spojevi.

Iznimno velika podudarnost sastava s onim izvornim u čistom gelu iz biljke postignut je velikom brzinom obrade nakon branja lista.

hpv virus

Njezina primjena se odnosi na čišćenje probavnog trakta, apsorbiranje hranjivih tvari iz hrane u krvotoku, poticanje rasta dobrih bakterija.

Isto tako trebalo bi istaknuti jačanje imunološkog sustava posredstvom polisaharida, acemannana i sličnih spojeva.

Kad je riječ o njegovoj obradi, ona se vrši sterilno i bez dodatka konzervansa te se priprema isključivo iz unutarnjeg lista biljke.

Važno je ukazati i na njegovu priznatost od strane Međunarodnog znanstvenog savjeta za Aloe Veru dajući mu certifikat i ukazujući navedenim na njegovu izuzetno bogatu nadopunu prehrani s obzirom na sve ponuđeno na tržištu. 

Oba proizvoda označavaju uvelike djelotvorna sredstva za sprječavanje i liječenje gore spomenutog HPV virusa, jačajući imunitet i boreći se protiv već prisutnih virusa i loših bakterija u tijelu.


kunjesic.com portal je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 15% popusta u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).


 

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite upute na službenom Forever Living Web shopu!

Napomena!!!!!

Ukoliko naručujete 1 litru Aloe Vera Gela, potrebno je kliknuti GOST 

Ukoliko naručujete ostala dva paketa proizvoda potrebno je kliknuti NOVI KUPAC kako bi vam se u zadnjem koraku obračunao popust od 15% popusta

hpv virus
POPUST OD 15% BITI ĆE VAM OBRAČUNAT NA ZADNJEM KORAKU, NEPOSREDNO PRIJE NAPLATE!

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.