Što je MSM i kako utječe na naš organizam?

Što je MSM?

Metilsulfonilmetan, skraćeno MSM, koristi se za sprječavanje i liječenje raznih bolesti.

Popravlja cirkulaciju, čisti krvotok, smanjuje ukočenost, pomaže u snižavanju stresa i bolova te kod astme i dijabetesa, a i snažan je podizač imuniteta.

Poboljšava mentalnu bistrinu, pomaže kod bolova uzrokovanih hormonalnim disbalansom, ublažava simptome zatvora, smanjuje iritaciju očne membrane, čak sprječava hrkanje.


MSM


Kad je riječ o samom sastavu, MSM je organski oblik sumpora. Jedan je od najvažnijih minerala u ljudskom tijelu, prisutan u svim stanicama.

Velika je njegova prisutnost u biljkama i njezinim dijelovima. Najveća prisutnost sumpora je u biljkama poput borove kore, divlje trave i Aloe, iz kojih se ekstrakcijom dobije suplement.

Uz izbjegavanje štetnih navika, MSM će Vam svakako pomoći u ojačavanju tjelesnog imuniteta, poboljšanju izgleda i porastu energije.

Procesom termičke obrade, pasterizacije, hlađenja i slično koncentracija MSM-a u voću, povrću i mliječnim proizvodima uvelike se gubi. Zato ga je potrebno nadomjestiti u obliku dodatka prehranu.

Mineral ljepote

MSM se popularno naziva i mineralom ljepote.

Potpomaže razvoj i proizvodnju novih stanica, apsorpciju vitamina te održavanje zdravih zglobova, tkiva i mišića.

Također, liječi razne dermatološke probleme poput nepravilnosti na koži, psorijaze, alergije, crvenila, upale, revitalizira kožu i daje joj elastičnost.

Održava zdravlje hrskavice sintezom proteina i aminokiselina.
Ovaj mineral poboljšava pokretljivost te liječi bolove u mišićima pa ga ponajviše koriste sportaši.

Pogodno djeluje na tkivo nakon tjelovježbe i omogućuje brz oporavak. Povećava koncentraciju glutationa u organizmu koji djeluje antioksidativno.

Nadalje, MSM obnavlja vlasište i potiče rast kose i noktiju te doprinosi detoksikaciji organizma. Vjerojatno najvažniji učinak MSM-a je to što omogućuje organizmu da preuzme kontrolu nad stresnim stanjima poput nesreća, povreda i operacija.

Ukratko, MSM usporava starenje jer pomaže organizmu što dulje zadržati pokretljivost i energiju koju s godinama gubimo.

Forever Freedom sa MetilSulfonilMetanom

Upravo zbog ovako brojnih pozitivnih učinaka, MSM je jedan od glavnih sastojaka proizvoda Forever Freedom.Forever Freedom izvor je preporučene količine glukozamin-sulfata, kondroitin-sulfata uz dodatak MSM-a i vitamina C.

U kombinaciji glukozamin-sulfat, kondroitin-sulfat, vitamin C i MSM pružaju glavnu zaštitu protiv degenerativnih promjena.

Kao i ostali FLP-ovi proizvodi, te su hranjive tvari prirodnog izvora i smatraju se izuzetno sigurnima.

Ovaj napitak je zapravo ukusni Aloe Vera Gel s okusom naranče koji možete piti poput soka.

Namijenjen je sve Vas koji živite aktivnim životom i često ste u pokretu, ili planirate to biti. Forever Freedom će se pobrinuti da budete hidratizirani, vaši zglobovi pokretljivi, a tkivo zdravo i otporno.

Forever Freedom znači praktičan i hranjiv početak dana. Sastavljen od prirodnih sastojaka, upotpunjen zdravom i raznolikom prehranom, uvelike doprinosi zdravlju i vitalnosti organizma.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.