Aloe Vera Gel – Put do snažnijeg imuniteta!

Aloe Vera Gel

Kada je u pitanju briga o vlastitom zdravlju, jedan od najopasnijih suvremenih opasnosti predstavlja upravo stres.

On je time zamijenio nekoć dominantan izvor bolesti koji se krio u niskoj razini higijene.
Međutim, i dalje briga o higijeni, pogotovo ona najjednostavnija poput pranja ruku, izuzetno je važna.

Dakle, uz uobičajeno održavanje visokog stupnja higijene, potrebno je obratiti stvari i na još neke probleme poput stresa.


Naručite vaš paket prirodnih  proizvoda za podizanje imuniteta po -15% nižoj cijeni! 


Kronični stres jedan je od glavnih krivaca pojave bolesti.

Njegova dugoročna prisutnost u tijelu jednaka je kroničnoj upali. Jedan od načina na koji se možete lišiti navedenog problema jest tjelovježba i meditacija.

Međutim, kao jedan od najvažnijih čimbenika ističe se pravilna prehrana i dodaci prehrani. Prehranom se reguliraju razine važnih elemenata u tijelu koji nam pomažu u borbi protiv nuspojava koje za sobom ostavljaju moderne bolesti i uzročnici istih.

Među takve proizvode koji doista mogu značajno utjecati na očuvanje zdravlja definitivno ubrajamo proizvode od Aloe Vere.

Veza kvalitetne prehrane i zdravlja odavno je poznata. Nova istraživanja ispostavljaju se kao novi obzori u načinima liječenja i prevencije bolesti.

Pritom se misli na istraživanja na dosad manje poznatim korisnim sastojcima i načinima korištenja određenih biljaka za liječenje. Jedna od njih jest zasigurno Aloe Vera.

Brojni korisni sastojci za ljudski organizam kriju se u biljci Aloe Vere.

Njezin ljekoviti učinak mnogima je poznat kroz razne preparate za kožu. Međutim, novost u njezinoj primjeni za šire krugove jest sok od Aloe Vere ili Aloe Vera Gel.Naručite vaš paket prirodnih  proizvoda za podizanje imuniteta po -15% nižoj cijeni! 


Što je zapravo Aloe Vera?

Kada je riječ o samoj biljci, važno je istaknuti da nisu sve podvrste aloe vere ljekovite. Od njih 200-tinjak samo je njih pet zapravo ljekovito. No od tih pet jedna je najljekovitija, a ona je Aloe Vera Barbadensis Miler:

  • Aloe ferro,
  • Aloe saponaria
  • Aloe arborensis
  • Aloe perrvi

Kad je riječ o pojedinim istraživanjima, jedno od njih je ukazalo na izuzetnu učinkovitost Aloe Vere pri liječenju odnosno redukciji psorijaze u odnosu nesteroidne kreme.

Također, Aloe Vera Gel može se koristiti i za čišćenje i njegu zubi te zaštitu od bakterija. Pokazao se čak i boljim od uobičajenih pasti za zube.

Aloe Vera smanjuje i bol jer sadrži antrakinon, koji sprječava upale ili pak ublažuje i otklanja nastale upale.

Ipak, najvažnije od svega je to što Aloe Vera Gel ima snažan učinak na podizanje imuniteta, glavnog obrambenog mehanizma našeg tijela.

Imajući sve navedeno u vidu, možemo uvidjeti značajan doprinos korištenja Aloe Vera Gela pri zaštiti organizma od virusa i bakterija.

Posebice prilikom sezone gripe i prehlade, ali i za njegovanje općenitog zdravstvenog stanja te ublažavanja simptoma raznih bolesti.


Naručite vaš paket prirodnih  proizvoda za podizanje imuniteta po -15% nižoj cijeni! 


Aloe Vera Gel – blagotvoran učinak na zdravlje

Kad je riječ o samom njezinom sastavu, Aloe Vera sadrži:

  • 20 do 22 aminokiseline,
  • sedam od osam esencijalnih masnih kiselina,
  • enzime,
  • salicilnu kiselinu i još mnogo korisnih sastojaka


Širok je opus pozitivnog djelovanja Aloe Vera Gela na tijelo.

Između ostalog, obogaćuje tijelo vitaminima, mineralima i antioksidansima, liječi lošu prehranu i popravlja apetit, otpušta otrovne stvari iz tijela, liječi bolesti probavnog i jetrenog poremećaja, anemije, žutice, bolesti vezane uz žučni kanal i žučni mjehur.

Također, sok se koristi i kao sadržan u brojnim drugim tonicima ključnim za liječenje hormonalnih problema. Prije svega za poremećaj rada gušterače i slezene.

Pomaže u održavanju zdrave kože i potiče rast kose, pri lokalnoj primjeni otklanja opekline i ožiljke te hidratizira kožu.

Aloe Vera Gel navedene dobrobiti za tijelo postiže tako što potiče stvaranje bijelih krvnih zrnaca, kojima se tijelo štiti od štetnih utjecaja virusa i bakterija.

Općenito, sok Aloe Vera Gel podiže ljudski imunitet te ga tako štiti od zapravo svih vrsta bolesti.

Kako koristiti Aloe Vera Gel?

Potrebno je konzumirati svakodnevno. Preporučena dnevna količina je 2 x 0,5 dl.

Naravno količina će ovisiti i o tome kakav učinak želite postići. Manje količine preporučene su onima koji imaju snažan imunološki sustav i samo ga žele održati na visokoj razini.

Veće količine preporučuju se onima koji pak imaju oslabljen imunitet koji je iscrpljen borbom s raznim zdravstvenim tegobama.

Aloe Vera Gel najbolje je konzumirati ujutro i  navečer, nekoliko sati prije spavanja,  a najbolje pola sata prije obroka.

Tako ćete najbolje iskoristiti vitamine i minerale koje Gel sadrži i tako pomoći svom tijelu postići visoku razinu imuniteta.

kunjesic.com portal je partner kompanije Forever Living Products, imamo sklopljen ugovor kojim osiguravamo svim korisnicima 15% popusta u koliko se pozovu na nas ili naruče proizvode putem naše preporuke (linka).

Nakon odabira gore ponuđenih paketa, slijedite upute na službenom Forever Living Web shopu!

Napomena!!!!!

Ukoliko naručujete 1 litru Aloe Vera Gela, potrebno je kliknuti GOST!

Ukoliko naručujete ostala dva paketa proizvoda potrebno je kliknuti NOVI KUPAC kako bi vam se u zadnjem koraku obračunao popust od 15% popusta.

 

Napomena: 
Ova internet stranica je nezavisni poslovni partner kompanije Forever Living Products. Svi preporučeni proizvodi na ovoj stranici su sastavljeni na osnovu višegodišnjeg iskustva naših korisnika, te nisu zamjena za preporučenu medicinsku terapiju. Spomenuti dodaci prehrani na ovoj internet stranici nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.